Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Ortaokul 7. Sınıf TEOG Sınavı Veli Bilgilendirme Paneli Yapıldı
Halkalı Ortaokul 7. Sınıf TEOG Sınavı Veli Bilgilendirme Paneli Yapıldı Halkalı Ortaokul 7. Sınıf TEOG Sınavı Veli Bilgilendirme Paneli Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji konferans salonunda rehberlik birimi,Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen ve Teknoloji, T.C İnkılap Tarihi ve İngilizce branş öğretmenleri tarafından 7. Sınıf TEOG sınavı veli bilgilendirme paneli gerçekleştirildi.

25.02.2017 Tarihinde Ortaokul Rehber Öğretmeni Büşra EKER Teog Sınav süreci ile ilgili temel bilgilerden bahsetti. Okulda yıl içerisinde rehberlik biriminin yaptığı 8.Sınıf teog çalışmalarını (veli-öğrenci görüşmeleri, ders çalışma programları, sınav kaygısı ve motivasyon çalışmaları, hedef tablosu ve doğru çoğaltım tablosu) 27 Şubat’tan itibaren 7. Sınıflarda teog konularının başlayacağını ve bu sürecin 2 aşamadan oluştuğunu, ikinci aşamanın da 12-23 Haziran da olacağını ve bu sürecin içeriğini anlattı.

Ardından sırayla giren branş zümre başkanı öğretmenlerimiz Türkçe Öğretmeni Ayfer TUR, Matematik Öğretmenimiz Neslişah YEŞİLIRMAK, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Emine YILMAZ, Fen ve Teknoloji öğretmenimiz Timur DEMİR, İnkılap Tarihi & Atatürkçülük dersi öğretmenimiz Derya GÜZEL, İngilizce öğretmenimiz Fatih KILIÇLI 8.Sınıf Teog derslerini ve 7. Sınıflarda 27 Şubatta başlayacak olan Teog derslerinin işleyişleri hakkında velilere bilgiler verdi. Okulumuzda yapılacak olan okulistik sınavıyla öğrencilerimizin Türkiye geneli sıralamalarını görebilecekleri belirtildi. Yapılan Nös ve Teog denemelerinin analizleri ve takibi, öğrencilere verilen kazanım föyleri, sıfırlama etütleri ve Teog kampı gibi çalışmalar anlatıldı.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ŞENAY ÇOLAK
Tarih
:
27 Şubat 2017, Pazartesi 16:22
Okunma
:
1.672 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları