Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus'tan Bilim Haftası'nda 'Bende Yapabilirim' Yarışması
Halkalı Okyanus'tan Bilim Haftası'nda 'Bende Yapabilirim' Yarışması Halkalı Okyanus'tan Bilim Haftası'nda 'Bende Yapabilirim' Yarışması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji Bilim Haftası kutlamalarına bir yenisini daha ekledi. Ortaokul 5-6-7 ve 8. sınıf öğrencileri ile birlikte 26 Mart 2015 Perşembe günü konferans salonunda, “Bende Yapabilirim” yarışması düzenlendi.

Halkalı Okyanus Koleji fen ve teknoloji öğretmenleri rehberliğinde hazırlanan yarışmada öğrenciler; “Dudak Okuma” yarışmasında kulaklıkla müzik dinleyen bir arkadaşına belirli kelimeleri söyleyerek bu kelimeleri anlamasını bekledi. Kelimeleri anlamakta zorluk yaşayan yarışmacılar farklı kelimeler söyleyerek öğrencilere keyifli anlar yaşattı. Ayrıca pipeti nefesiyle çekerek pinpon topunu bir kaptan başka bir kaba taşımaya çalışan öğrenciler  zor ve eğlenceli anlar yaşadılar. Öğrenciler hazırlanan düzenekte halkayı bir noktadan başka bir noktaya taşıyarak ise hünerlerini ve dikkatlerini sergilediler.

Kura usulü ile seçilen yarışmacılardan 1:30 dakika içinde en fazla kelime bilen ve en fazla pinpon topu taşıyanlar Okyanus Puanı ile ödüllendirildiler.


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Tülin Berfin Erinç
Tarih
:
08 Nisan 2015, Çarşamba 15:17
Okunma
:
1.338 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları