Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus'ta Yarışma Sevinci
Halkalı Okyanus'ta Yarışma Sevinci Halkalı Okyanus'ta Yarışma Sevinci
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Ortaokulu Öğrencileri Yarışmanın Mutluluğunu Yaşadılar.

31.03 .2016‘da  5. ders saatinde  “Masal anlatma yarışmasında “ ve “ Şiir okuma yarışmasında “ dereceye giren öğrenciler tekrar dinlendi. Okul Müdürü, Müdür yardımcıları, öğretmenler, ortaokul öğrencileri ve dereceye giren öğrencilerin velilerinin katılımıyla düzenlenen etkinlik göz doldurdu.

Halk kültürünü yansıtan,  sözlü edebiyat ürünümüz olan masal kahramanlarını sahnede canlandıran 5. sınıf öğrencileri, heyecan yarattılar.

“İstanbul konulu şiirleri “ okuyan genç yorumcular, dinleyenlerin yüreğine dokundular. İstanbul aşığı şâirler tekrar hatırlandı.

İlkyardım  ve Trafik Kulübü öğrencilerinin daha önce ziyaret ettiği, Atakent Trafik ve İlkyardım Bilgilendirme Merkezinden aldıkları “ Katılım Sertifikası “ kulüp öğrencilerine takdim edildi.

Tam bu sırada gelen bir haberle tüm ortaokul sevince boğuldu!

31.03.2016 tarihinde 75. Yıl Ortaokulu Spor Salonunda saat : 10.30‘da, Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulu ile Bilfen Koleji Ortaokulu  arasında yapılan Basketbol Yarı Final Müsabakası’ nı 48-43 kazanan  Halkalı Okyanus Ortaokulu öğrencileri ve beden eğitimi öğretmenleri Yiğit ÇOLAK ‘ ın konferans salonuna girmesiyle büyük bir mutluluk yaşandı. Alkışlarla sahneye davet edilen öğrenciler ve öğretmenleri, Okul Müdürü Erhan İBAN tarafından tebrik edildiler.

Masal Anlatma Yarışması‘nda dereceye girenler “ İstanbul Konulu Şiir Okuma Yarışması “ nda dereceye girenler,  Türkçe öğretmenleri Ayfer TUR, Zekiye SAĞBAŞ, Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulu ile Bilfen Koleji Ortaokulu  arasında yapılan Küçükçekmece İlçesi Okullar Arası Basketbol Turnuvası  Basketbol Yarı Final Müsabakasını kazanan, Halkalı Okyanus Ortaokulu Öğrencileri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Yiğit ÇOLAK  “ Katılım Belgesi “ alan İlkyardım  ve Trafik Kulübü öğrencileri  daha sahnede uzun süre alkışlandılar.

Okul Müdürü Erhan İBAN : “Sevgili öğrencilerim, sizlerle gurur duyuyorum . Sanat ve spor bir ülkenin geleceğidir. Bir ülkenin eğer sanatçısı yoksa, sporcusu yoksa o ülke tanınmaz ; sanatın sporun olmadığı toplumda gelecek nesillere aktarılacak miras da yoktur. Okyanus Koleji öğrencilerimin ders başarıları beni mutlu etmektedir. Bu başarıların sanat ve spor alanında yaptığınız başarılarla taçlanması daha da mutlu etmektedir. “ diyerek öğrencileri onurlandırmıştır.

 

 


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
01 Nisan 2016, Cuma 07:40
Okunma
:
2.062 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları