Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus'ta 'Okyanus Seni Çağırıyor' Bahar Festivali
Halkalı Okyanus'ta 'Okyanus Seni Çağırıyor' Bahar Festivali Halkalı Okyanus'ta 'Okyanus Seni Çağırıyor' Bahar Festivali
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji ilkokul 4. sınıf ve Ortaokul 5-6-7.sınıflara yönelik düzenlenen 'Okyanus Seni Çağırıyor Bahar Festivali' Halkalı Okyanus Koleji öğrencilerin yanı sıra misafir öğrencilere de eğlenceli anlar yaşattı.

12 Nisan 2015 Pazar günü düzenlenen etkinlikte; Yetenek ve kulüp derslerini branş öğretmenleri ile yapmanın keyfini yaşayan öğrenciler, geleneksel bahar oyunları ile eğlenceli anlar geçirdiler.

Halkalı Okyanus Koleji Branş öğretmenlerinin hazırladığı ve 6 istasyona ayrılan Kulüp-Yetenek çalışmalarını gezen öğrenciler; beden eğitiminde; okçuluk-basketbol, doğa sporları, voleybol etkinlikleri, resimde kalp straforlardan ebru çalışması ve maske boyama, müzikte djembe ve ritim çalışmaları, dansta zumba gösterilerini uygulamalı olarak yaptılar.  Fen bilimlerinde 3D Görsel video ile deney show izleyen öğrenciler her istasyonda keyifli ve eğlenceli vakit geçirdiler.

Kulüp-yetenek çalışmalarının ardından okulun dış bahçesinde özel olarak hazırlanan bahar festivaline katılan öğrenciler; Beden Eğitimi öğretmenleri eşliğinde Geleneksel Bahar oyunları oynadılar. Bahar festival alanında öğrencilere köfte ekmek ve içecekten oluşan menüler verildi. Festival kapsamında düzenlenen etkinlik alanında patlamış mısır ve geleneksel macun şekerlemeleri, eğlenceli şarkılar ile nostaljik bir ortam oluşturuldu.


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Tarih
:
14 Nisan 2015, Salı 14:16
Okunma
:
2.436 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları