Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus Ortaokulunda Mezuniyet Sevinci Yaşandı
Halkalı Okyanus Ortaokulunda Mezuniyet Sevinci Yaşandı Halkalı Okyanus Ortaokulunda Mezuniyet Sevinci Yaşandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri Güneşli Wydham Grand İstanbul Europe otelinde aileleri, öğretmenleri ve idarecileriyle “Ortaokula Veda- Liseye Merhaba’’ ortaokul mezuniyet töreninde buluştular.

 01.06.2016'da saat  20.00'da başlayan yemek eğlenceli ve keyifli geçti. Kız  öğrencilerin zerafeti, erkek öğrencilerin nezaketi, öğrencilerin aileleri, öğretmenleri ve idarecileri tarafından takdir edildi.

Okul Müdürü Erhan İBAN; “ Bütün toplumların ve ulusların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz. Bu gerçeği Ulu Önder ATATÜRK “Bütün ümidim gençliktedir!” diyerek, ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ettiğini göstermiştir. İnanıyorum ki; sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine yükselteceksiniz. Buna bütün kalbimle inanıyorum." ifadeleriyle mezun olan öğrencilerine seslendi.

8-A sınıfının danışman öğretmeni Murat SUNAY; “ Okyanus Ortaokulumuzdaki eğitimimizin  temel unsuru ‘’sevgi’’ olmuştur. Değerli Veliler, bize emanet ettiğiniz çocuklarınızın kalbi ellerimizdeydi…Ve biz onları önce “sevgimizle” sardık… Sonra bilgiyle donattık.” sözleriyle öğrencilerin yüreklerine dokundu.

8. sınıfların 7. sınıflara bayrak ve flama devir teslim töreninden sonra öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. “Kep Atma" öğrenciler arasında sevinç yarattı. Mezuniyet pastası kesildikten sonra müzik eşliğinde eğlenceye başlayan öğrenciler, gecenin sonuna kadar  mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar.

 


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
06 Haziran 2016, Pazartesi 14:35
Okunma
:
2.400 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları