Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus Ortaokulunda “Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” Semineri
Halkalı Okyanus Ortaokulunda “Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” Semineri Halkalı Okyanus Ortaokulunda “Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Ortaokulu’nda 5. sınıf Öğrencileri Rehber Öğretmen Esra USTA ve Büşra EKER organizasyonuyla “Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında öğrenciler hayallerindeki meslekle tanışıyor.

Halkalı Okyanus Ortaokulunda "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında Rehber Öğretmenler Esra Usta ve Büşra EKER organizasyonuyla 02 Kasım Perşembe günü konferans salonunda 5.Sınıf öğrencilerine “Meslek Tanıtım Sempozyumu” düzenlendi.

“Mesleğimi Anlatıyorum” Sempozyumunda 5.sınıf öğrencilerimiz Arda Özcan Veteriner Hekim, Enes Can Polat Futbolculuk, İrem Naz Geren Basketbolcu, Ali Burak Günsal ve Gizem Yaprak Güneri Doktorluk, Kerem Eroğlu Özel Harekat Polisi meslekleri hakkında 5. sınıf öğrencilerine bilgiler verdiler.

Öğrenciler seminer bitiminde hayalindeki mesleği tanıma ve mesleki rehberlik alanında çok verimli bir çalışma olduğunu paylaştılar.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
02 Kasım 2017, Perşembe 16:26
Okunma
:
1.085 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları