Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus Ortaokulu'nda “ BEN DE YAZARIM“ Kasım Ayı Birincisi Zehra Dursun
Halkalı Okyanus Ortaokulu'nda “ BEN DE YAZARIM“ Kasım Ayı Birincisi Zehra Dursun Halkalı Okyanus Ortaokulu'nda “ BEN DE YAZARIM“ Kasım Ayı Birincisi Zehra Dursun
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Ortaokulunda “Bir zaman trenine binmiş olsaydınız ve bu tren sizi Atatürk ‘ ün yanına götürmüş olsaydı ona neler söylemek isterdiniz ?” konulu “ Ben de Yazarım “ Kasım ayı birincisi 6/B sınıfından Zehra Dursun seçildi.

Atatürk'le zamanda yolculuğa çıkan Zehra DURSUN duygularını  okuyucuya  adeta oradaymışçasına hissettirmiştir. Betimlemeleriyle kahramanları ve mekanı okuyucunun gözünde canlandırmıştır. Kurgusuyla kendisini hayran bıraktırmıştır. Noktalama işaretleri doğru kullanarak anlatımı daha güzelleştirmiştir.

Halkalı Okyanus Koleji'nde  4 Aralık 2015  tarihinde saat 16.00'da ödül töreni yapıldı. Öğrencinin  Ödülü Okul Müdür Yardımcısı Özge Çavuşoğlu tarafından takdim edildi. Okul Müdür Yardımcısı Özge Çavuşoğlu “Yarışmalar genç yetenekleri ortaya çıkarır, öğrenciyi geliştirir. Kalemi güçlü olan genç yazarımızı kutluyoruz .” ifadesini kullandı.

Öğrencinin duygusal konuşmasıyla tören sona erdi.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
22 Aralık 2015, Salı 22:29
Okunma
:
1.886 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları