Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus Ortaokul Öğrencileri Tabiat İle Buluştu
Halkalı Okyanus Ortaokul Öğrencileri Tabiat İle Buluştu Halkalı Okyanus Ortaokul Öğrencileri Tabiat İle Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Ortaokulu 5.6.7. ve 8. sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve idarecileri ile 03.06.2016'da Kayabaşı Şamlar Meseret alanında piknik yaptılar.

Saat 09.00‘da okuldan servislerle hareket edip 15.30‘ da okula vardılar. Doğanın içinde toprakla, yeşilliklerle buluşan öğrenciler, çok keyifli anlar yaşadılar. Ağaçların gölgesinde dinlendiler, arkadaşlığın paylaşmanın ve eğlencenin tadına vardılar. Öğle yemeğinde mangal yapılan öğrencilere, yemek şirketi tarafından özel tatlar sunuldu. Velilerin yaptıkları yiyeceklerle de sofraları zenginleşen öğrenciler çok mutlu bir gün geçirdiler.

Öğrencilerde çevre bilinci oluşturmak ve tüm yılın yorgunluğunu atmak amacıyla gerçekleştirilen piknikte, Okul Müdürü Erhan İBAN ve Müdür Yardımcısı Özge Çavuşoğlu ve öğretmenlerinin de aktivitelere katılması, Okyanus Ortaokulunu neşelendirdi. Okul Müdürü Erhan İBAN; “İnsanı sevmenin birinci koşulu tabiatı sevmektir. Tabiatı seven hayvanı sever, hayvanı seven insanı sever. Tabiatla arasına mesafe koymayan insan, tersine onunla bütünleşmeyi seçen insandır . Siz kıymetli öğrencilerimin yaşadığı çevreyi kendi evi olarak görmesini, çevre sorunlarını da bizzat kendi sorunu olarak görüp onu sahiplenmesini istemekteyim.” İfadesini kullandı.

Tabiatı tertemiz bırakarak piknik yerinden ayrılan Halkalı Okyanus Ortaokulu öğrencileri, bu mutlu günü anılarında yaşatmak üzere okullarına döndüler.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
06 Haziran 2016, Pazartesi 11:02
Okunma
:
1.382 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları