Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus Öğrencilerinden İlçe 4.lüğü
Halkalı Okyanus Öğrencilerinden İlçe 4.lüğü Halkalı Okyanus Öğrencilerinden İlçe 4.lüğü
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bu yıl Küçükçekmece Belediyesi tarafından 2.si düzenlenen ‘Yeteneklisiniz’ yarışmasında Halkalı Okyanus Koleji Lise ve Ortaokul öğrencileri performanslarını sergileyerek derece kazandılar.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezinde 20-22 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşen yarışmada Halkalı Okyanus Koleji Ortaokul öğrencisi Melike Dayandı “Aile Sevgisi” konulu resmi ile performans sergilerken, lise öğrencisi Berk Erdoğan ve Hamit Apuhan ise batery ve piyano gibi müzik kategorisinde yarıştılar.

İki Kişilik Dev Kadro

Öğrenciler coverladıkları Avenged Sevenfold' un Afterlife ve kendi besteledikleri enstrümantal eserleri ile yarışmaya katıldılar. Avengel Sevenfold parçasında Berk Erdoğan bateride, Hamit Apuhan ise piyanoda, kendi eserlerinde ise yine Hamit piyanoda, Berk akustik gitar ve elektrogitarda hünerlerini sergiledi. Halkalı Okyanus Koleji’nin iki kişilik dev orkestrası, besteleyip çaldıkları eserle finallere kalan 36 adayın katılım sağladığı ve içeriğin de tüm dalları barındıran yetenek yarışmasında Halkalı Okyanus Koleji’ne 4. lüğü getirmiş oldular.


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
SİBEL KARADAĞ
Tarih
:
04 Şubat 2015, Çarşamba 14:28
Okunma
:
3.870 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları