Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Ulu Önder Atatürk'ü Andı
Halkalı Okyanus Koleji Ulu Önder Atatürk'ü Andı Halkalı Okyanus Koleji Ulu Önder Atatürk'ü Andı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 77. ölüm yılı anma töreni okul bahçesinde ve konferans salonunda düzenlenen bir programla tüm öğrencilerin, öğretmenler, veli ve idarecilerin katılımı ile 10 Kasım 2015'te saat: 09.05'te gerçekleşti.

Törenin ilki okul bahçesinde yapıldı. Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ebediyete göçmüş tüm şehitler için önce 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Bayrak yarıya indirildi ve akabinde İstiklal Marşı okundu

 Atatürk'ü Anma Programı Beğeni Topladı

Okul konferans salonunda Atatürk'ü anma programına devam edildi.Tüm ortaokul, lise öğrencileri, okul idarecileri,veliler ve öğretmenler programa davet edildi.

Okul müdürü Sayın Erhan İban'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla programa başlandı.Sosyal Bilgiler öğretmeni Nazlı Aksamaz'ın hazırladığı ''Atatürk'ün Hayatı" slaytı sunuldu. Müzik öğretmeni İhsan Yılmaz ve Gökçe Baka'nın hazırladığı ve yönettiği 6.sınıflar korosu Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi. Müzik eşliğinde söylenen şiirler tüm seyircileri duygulandırdı.''Atam İzindeyiz'' videosu ile Atatürk'ün çalışmalarından, başarılarından kesitler sunuldu. "Sarı Zeybek" şarkısı tüm izleyenlerde heyecan uyandırdı. 

Türkçe öğretmeni Zekiye Sağbaş'ın hazırladığı 7-B sınıfı ''Atatürk Oratoryosu''ile Atatürk'ü tekrar canlandırıldı. Tarih öğretmeni Filiz Eryiğit Karabat ve lise yabancı diller zümresinin hazırladığı yabancı basında Atatürk temalı sunumunda öğrenciler büyük lider Atatürk için söylenen sözleri Almanca, İngilizce, Fransızca ve Türkçe olarak teleffuz ettiler.

 ''Zeybek''  oyunu Almanca öğretmeni Ceng Özseven tarafından smokinli olarak oynandı. Aynı anda ekranda Atatürk'ün zeybek oynarken görüntüleri verildi.

Halkalı Okyanus Kampüsü'nde ölümünün 77. yılında ulusunun yüreğinde ölümsüzleşen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk sevgiyle anıldı. Öğrenciler, öğretmenler ve okul idarecileri Atatürk'ün aziz hatırası önünde saygıyla eğildiler.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
12 Kasım 2015, Perşembe 07:03
Okunma
:
3.738 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları