Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji TEOG Deneme Sınavında Başarılı Olan Öğrencilerini Ödüllendirdi
Halkalı Okyanus Koleji TEOG Deneme Sınavında Başarılı Olan Öğrencilerini Ödüllendirdi Halkalı Okyanus Koleji  TEOG Deneme Sınavında Başarılı Olan Öğrencilerini Ödüllendirdi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji 8.Sınıf TEOG DENEME-1,TEOG DENEME-2 ve 7.Sınıf TEOG DENEME-1 Sınavında Başarılı Olan Öğrencilerini Ödüllendirdi.

18-19 Ekim 2016 Salı ve Çarşamba günü gerçekleştirilen 8. Sınıf TEOG 1’de, dereceye giren öğrencilerimiz; Ayşe Nur Mutlu 8.sınıflar Birincilik madalyası, Yiğit Durur, Pelin Ece Burgun 8. Sınıflar İkincilik madalyası ve Mert Alvaç, Alper Fahri Özer 8.Sınıflar Üçüncülük madalyası kazanmıştır.

20-21 Ekim 2016 Perşembe ve Cuma günü gerçekleştirilen 7. Sınıf TEOG 1’de, dereceye giren öğrencilerimiz; Deniz Akbaş 7.sınıflar Birincilik madalyası, Eylül Beyza Gürel 7. Sınıflar İkincilik madalyası ve Elif Genç, Zelal Naz Kılıç 7.Sınıflar Üçüncülük madalyası kazanmıştır.

03-04 Kasım 2016 Çarşamba ve Perşembe günü gerçekleştirilen 8. Sınıf TEOG 2’de, dereceye giren öğrencilerimiz; Yiğit Durur 8.sınıflar Birincilik madalyası, Elif Sude Işıklar 8. Sınıflar İkincilik madalyası ve İlayda Okay 8.Sınıflar Üçüncülük madalyası kazanmıştır.
Bundan sonraki sınavlarda da öğrencilerimize başarılar dileriz.


Haber
:
Sena Akdemir
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Sena Akdemir
Tarih
:
30 Kasım 2016, Çarşamba 12:10
Okunma
:
1.369 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları