Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulunda ''Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün'' Sempozyumu Yapıldı
Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulunda ''Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün'' Sempozyumu Yapıldı Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulunda ''Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün'' Sempozyumu Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji’nin "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında 14 Ocak 2016 Perşembe günü düzenlediği sempozyuma, çeşitli meslek gruplarından uzman veliler katılarak sunum yaptılar.

Halkalı  Okyanus Koleji Ortaokul kademesi "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında 14 Ocak 2016 Perşembe günü saat 14.00'te düzenlediği sempozyuma, çeşitli meslek gruplarından uzman veliler katılarak sunum yaptılar.

 Sempozyum öncesinde verilen yemeğin ardından konferans salonuna geçildi ve Okul Müdürü Erhan İban  açılış konuşması yaptı.

Proje ile ilgili "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” tanıtım filminden sonra sempozyuma geçildi.

Alanında Uzman Velilerden Projeye Tam Destek

Sempozyumda Mimarlık alanında Hayrullah Atalar, Tıp alanında Doktor Müzeyyen Olcay, Moda alanında Tasarımcı Deniz Güncü, Hukuk alanında Avukat Ayfer Balbal, Havacılık alanında Pilot Hakan Bağıbala ve Pilot Engin Canbazoğlu, Mühendislik alanında Endüstri Mühendisi Nilay Işıklar, Lojistik ve Pazarlama alanında Satış uzmanı Elif Uraz, Maliye alanında Mali Müşavir Birgül Demiralp, spor alanında Spor spikeri  Bilgehan Demir ve Beşiktaş Spor Klübü U17 antrenörü Yunus Murat Ceylan ve Selçuk Tarakçı, Gıda Mühendisi Meral Yeltepe, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Hakan Pehlivan, Çevre Düzenleme ve Peyzaj Mimarı Ayçin Çinsar, meslekleri hakkında öğrencilere bilgiler verdiler.

Mesleğinde uzman velilerin hazırlamış oldukları sunumlar, videolar ve yanlarında getirmiş oldukları materyallerle sempozyuma katkıdabulunurken, sempozyuma katılan öğrenciler de meslekler hakkında bilinmeyen bilgilere sahip oldular.

Öğrencilerden Hayal Ettikleri Meslekler İle İlgili Sorular

Öğrencilerimiz etkili ve verimli bir gün geçirirken, ilerde seçebilecekleri meslekler hakkında velilere ve mesleğinde uzman kişilere  sorular yöneltti. Akıllarına takılan sorular hakkında bilgi alma fırsatı bulan öğrenciler bu tür projelerin devam etmesini istediklerini belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 Velilerimize projemize gösterdikleri ilgi ve verdikleri destek için teşekkür ederiz.

 


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Sibel Karadağ
Tarih
:
15 Ocak 2016, Cuma 19:31
Okunma
:
2.722 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları