Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulu Öğrencileri “Genç Öykü Yazarları“ Ödülü Aldı
Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulu Öğrencileri “Genç Öykü Yazarları“ Ödülü Aldı Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulu Öğrencileri “Genç Öykü Yazarları“ Ödülü Aldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Enerji verimliliği bilincini arttırmak ve yaygınlaştırmak amacıyla İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Enerji Verimliliği" konulu “Öykü Yazma Yarışması” sonucunda Halkalı Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri “Genç Öykü Yazarları" ödülü aldılar.

Halkalı Okyanus Ortaokulu Türkçe zümresi tarafından yarışmaya hazırlanan öğrencilerden 6-B Sınıfından Zehra Dursun Küçükçekmece İlçe 2.'si 5-D Sınıfından Sena Mutlu Küçükçekmece İlçe 3.'sü oldu.

Velilerin de hazır bulunduğu ödül töreni 4 Aralık 2015 Cuma günü saat 16.00'da yapıldı. "Genç yazarlara " ödül, hediye ve plaketleri Okul Müdürü Erhan İban, Müdür Yardımcısı Özge Çavuşoğlu tarafından takdim edildi. Öğrencilerin çok heyecanlı ve mutlu olduğu törende duygulu anlar yaşandı.

Öğrencilerin ödül alması okulda büyük sevinç yaratırken, okul Müdürü Erhan İban, "Her çocuk üstün yeteneklidir yeter ki biz öğretmenler bu yetenekleri keşfedelim. Yazma öğrencilerin kendini ifade etmelerinin başka bir yoludur. Bu yolu kullanan genç öykü yazarlarımızın bu başarısı bizi çok mutlu etmiş ve gururlandırmıştır. Geleceğin yazarlarından yeni hikayeler, romanlar bekliyoruz." dedi.

6-B Sınıfından Zehra Dursun, "Bugün bu ödülü almak benim için çok hoş ve güzel bir duygu. Neredeyse okumayı öğrenmeye başlamamla yazma serüvenim başladı. Yaşadığım sürece yazmaya devam edeceğim." diyerek duygularını ifade etti.

5-D Sınıfından Sena Mutlu ise," Yazmak beni çok mutlu ediyor. İleride iyi bir yazar olduğumda bugün aldığım ödülü mutlaka okuyucularımla paylaşacağım. Bu mutlu günümü unutmam mümkün değil. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ” diyerek duyguları dile getirdi.

Tören  alkışlarla sona erdi.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
11 Aralık 2015, Cuma 11:20
Okunma
:
1.972 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları