Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulu'nda "Spelling Bee" Yarışması
Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulu'nda "Spelling Bee" Yarışması Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulu'nda "Spelling Bee" Yarışması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
13 Ocak 2016 Çarşamba günü Halkalı Okyanus Koleji konferans salonunda yapılan Spelling Bee yarışmasında öğrenciler, İngilizce tekerlemeleri ve deyimleri hızlı bir şekilde okuyarak birbirleriyle yarıştılar.

Avrupa ve Amerika'da yaygın olarak yapılan Spelling Bee yarışması, kelimeleri akıcı bir şekilde harf harf kodlamayı öğretmekle birlikte yazım yanlışlarını en aza indirmek, zamanı doğru kullanma alışkanlığı edindirmek, kelime bilgisini genişletirken aynı zamanda telaffuz hatalarını da azaltmak ve en önemlisi özgüven kazandırmayı hedeflediğimiz ve Okyanus Koleji tüm kampüslerde düzenlenmekte olan bir tür İngilizce kelime kodlama yarışmasıdır. 

13 Ocak 2016 Çarşamba günü konferans salonunda gerçekleşen yarışmada, gruplara ayrılarak yarışan öğrencilerden, İngilizce tekerleme ve deyimleri en doğru ve hızlı okuyan grup, Tongue Twister yarışmasını birincilikle bitirmeye hak kazandı.

Yarışmada en fazla doğru kelime kodlamayı başaran grup birinciliği elde etmiştir. Öğrenciler İngilizce dilini eğlenerek ve öğrenerek kullanmışlardır.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
19 Ocak 2016, Salı 21:15
Okunma
:
1.772 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları