Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulu "Atölye Çalışması"
Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulu "Atölye Çalışması" Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulu "Atölye Çalışması"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulu 7.Sınıf öğrencileri 25 Aralık 2015 Cuma günü yazar Elif Durak ile atölye çalışması yaptılar.

Yazar Elif Durak ile Halkalı Okyanus Koleji'nde saat 10.45 ‘te başlayan atölye çalışması, önce 7-A Sınıfı daha sonra da 7-B Sınıfı ile Görsel Sanatlar atölyesinde yapıldı.

Elif Durakönce hikaye yazmada kahraman yaratmanın ve betimlemenin önemini “buluş ve sunuş yöntemiyle" anlattı. Durak, okuduğu metindeki kahramanları öğrencilere A-3 kağıdına çizdirdi. Farklı çizimler öğrenciler arasında heyecan yarattı. "Çoklu Zekaya" hitap eden çalışma, öğrencilerin yazma duygusunu motive etti.

Öğrencilerin Akademik Gelişimine Katkı

Böyle etkinlikler, yazarla tanışma, birebir atölye çalışması yapma fırsatı yakalayan öğrencilerin akademik gelişimine katkıda bulunyor. Türkçe öğretmenlerinin de hazır bulunduğu çalışmanın örnekleri daha sonra toplanarak okul panosunda sergilendi.

Etkinlik sonrası yazar Elif Durak ise okul anı defterine; İş Bankası  Kültür Yayınları adına okulunuzda gerçekleştirdiğim ‘’ Genç Yazarın Seyir Defteri’’adlı kitabından etkinliği,öğrencilerin katılım heyecanı, ortaya koydukları ürünlerdeki yaratıcılık ve yazmaya gösterdikleri heves açısından beni gerçekten çok etkiledi. Okyanus Kolejlerini öğrencilere yönelik gerçekleştirilen bu tür yaratıcı etkinlikleri için tebrik ediyorum. Gösterdiğiniz nezaket ve misafirperverlik çalışanlarınızın güleryüzü için ayrıca teşekkür ederim." diye yazdı.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
30 Aralık 2015, Çarşamba 18:38
Okunma
:
1.901 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları