Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulu 5.Sınıf Öğrencileri 'Ortaokullu Olmak’ Seminerinde Bir Araya Geldi.
Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulu 5.Sınıf Öğrencileri 'Ortaokullu Olmak’ Seminerinde Bir Araya Geldi. Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulu 5.Sınıf Öğrencileri 'Ortaokullu Olmak’ Seminerinde Bir Araya Geldi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrenciler Seminerde Ortaokullu Olmanın Ayrıcalıklarını Öğrendiler

Halkalı Okyanus koleji 5. Sınıf öğrencilerine Rehber Öğretmen Gül ÇETİN tarafından 10 Ekim Salı günü 12.25-13.10 saatleri arasında “Ortaokullu Olmak “ semineri gerçekleştirildi.

Gelişimin; farklı bireylerde, farklı yönlerde nasıl bir sıralama ve hız izlediğinden, bu farkların kişisel farklılıkların sebebindeki öneminden bahsedildi. Kişiler arası bu farklılıklar mevcut olsa da, ortak paydalar da buluşmanın gerekliliği vurgulandı. Daha önce bir öğretmenleri olsa da şu an birçok branştan birden çok öğretmen ile iletişim kurma sürecine geçişte kolaylıklar sağlayacak ipuçlarından, değişen sistemden, kuralların hayatımızdaki yeri ve önemi, kuralların neden gerekli olduğundan ve uyulmaması halinde yaşanabilecek problemlerden bahsedildi.

Ders öğretmenlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen seminerde, öğretmenlerimizin de ortaokul kuralları ile ilgili görüşlerini belirtmeleri ile seminer sonlandırıldı.


Haber
:
Sena Akdemir
Editör
:
Fırat TOMBUL
Fotoğraf
:
Sena Akdemir
Tarih
:
13 Ekim 2016, Perşembe 13:41
Okunma
:
1.591 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları