Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji'nde 'Daha İyi Nasıl Öğrenirsin' Semineri
Halkalı Okyanus Koleji'nde 'Daha İyi Nasıl Öğrenirsin' Semineri Halkalı Okyanus Koleji'nde 'Daha İyi Nasıl Öğrenirsin' Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji’nde Ortaokul 5. 6. 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine Rehber Öğretmen Seher Kaya tarafından ‘Daha İyi Nasıl Öğrenirsin?’ semineri verildi.

Halkalı Okyanus Koleji’nde 5 Kasım 2014 Çarşamba günü yapılan seminer; öğrencilere öğrenme performansını arttırma konusunda bilgilendirme ve öğrencilerin kendi öğrenme stillerini keşfetmelerini sağladı.

Yeteneğini Keşfet Başarıya Ulaş!

Beynin yapısı ve işlevini anlatan kısa video ile başlayan seminerde her insanın farklı birey olduğu dolayısıyla da farklı öğrenme türleri olduğu ifade edilerek öğrencilerin yeteneklerini keşfedilmesi vurgulandı. Görsel Öğrenme, İşitsel Öğrenme ve Kinestetik (Bedensel) Öğrenme stilleri ile ilgili ayrıntılı bilgiler verildi. Ayrıca öğrenme konusunda yapılan yanlışlar üzerine ve öğrenme stillerine göre nasıl daha verimli ders çalışacaklarına dair öğrencilerle karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Seminerde öğrenme stiliyle ilgili sorular yanıtlanılarak öğrencilerin de etkin katılımı sağlandı.


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
ARZU SINIR
Tarih
:
16 Kasım 2014, Pazar 19:34
Okunma
:
1.662 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları