Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji 7.Sınıf Öğrencileri Münazara Turnuvasında Yarıştı
Halkalı Okyanus Koleji 7.Sınıf Öğrencileri Münazara Turnuvasında Yarıştı Halkalı Okyanus Koleji 7.Sınıf Öğrencileri Münazara Turnuvasında Yarıştı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji'nde, Türkçe zümresi tarafından düzenlenen, "7. Sınıflar Arası Münazara Turnuvası"nın sınıflar arası elemesi 01 Eylül Çarşamba günü büyük bir heyecanla yapıldı.

Halkalı Okyanus Koleji 7/A ve 7/B öğrencileri "Trafik Sorununu Çözmede Eğitim mi, Kanunlar mı Etkilidir?" konusunu Münazara Turnuvasında tartışarak görüşlerini tanık gösterme, benzetme ve görsel öğelerden yararlanarak, jüri üyelerini ikna etmek için uğraştılar. Öğrencilerin kendilerini daha iyi ifade edebilmelerine olanak sağlayan münazara; kendine güvenen, çabuk düşünüp karar verebilen, hazır cevap öğrencileri ön plana çıkmasını sağlıyor.

Yarışmanın sonunda, en yüksek puanı alan 7/A sınıfı öğrencileri "Trafik Sorununu Çözmede Eğitim Etkildir." görüşüyle Sude ÇEBİ, Kardelen ASLAN, Elif Sena DOĞAN ve Hüma YILDIZ birinci olarak çeyrek finalde diğer Okyanus Koleji şubeleriyle karşılaşmaya hak kazandılar.


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
SİBEL KARADAĞ
Tarih
:
13 Ekim 2014, Pazartesi 09:52
Okunma
:
2.570 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
SEVAL ÖNCAN / 18 Ekim 2014, Cumartesi 13:35
Canım kızım Kardelen ASLAN ve arkadaşlarını kutluyorum. Dilerim TEOG sınavındada başarılarını duyarız.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları