Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji 7. Sınıflar Münazara Yarışması
Halkalı Okyanus Koleji 7. Sınıflar Münazara Yarışması Halkalı Okyanus Koleji 7. Sınıflar Münazara Yarışması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji Ortaokul Türkçe zümresinin düzenlediği münazara yarışmasının yarı finali, 19 Kasım 2015 Perşembe günü 7-A ve 7-B sınıfları öğrencileri arasında yapıldı.

Halkalı Okyanus Koleji Ortaokul Türkçe zümresinin düzenlediği münazara yarışmasının yarı finali, 19 Kasım 2015 Perşembe günü 7-A ve 7-B sınıfları öğrencileri arasında yapıldı. Okul idarecilerinin ve ortaokul öğrencilerinin izleyici olarak katıldığı yarışmada, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nazlı Aksamaz, Matematik Öğretmeni Neslişah Yeşilırmak, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Kevser Avcu jüri üyeliği yaptı.

İki oturumda gerçekleşen Münazara yarışmasında 7-A sınıfından "Trafik Sorunu Çözmede Kurallar Etkilidir." tezini, Elif Sude Işıklar, Elif Olcay Aslan ve Şükran Abak savundu. "Trafik Sorununu Çözmede Eğitim Etkilidir." tezini ise Yiğit Durur, Fatih Öztürk ve Çağrı Özer savundu.

Münazarayı 250 puan alarak kazanan, "Trafik Sorunu Çözmede Kurallar Etkilidir." tezini savunan grup oldu.

7- B Sınıfından "Trafik Sorununu Çözmede Kurallar Etkilidir." tezini, Çağrı Özdamar, Sude Naz Sürmeli, Ayda Şanlı savundu. "Trafik Sorunu Çözmede Eğitim Etkilidir.” tezini ise Alper Özer, Nisa Yeliz Aslan, Buse Zaman savundu.

Münazarayı 216 puan alarak kazanan, "Trafik Sorunu Çözmede Eğitim Etkilidir." tezini savunan grup oldu.

Bu münazara ile öğrencilerin Türkçeyi doğru ve etkili kullanmaları, kendini özgürce ifade etmeleri, özgüven oluşturmaları ve kendini gerçekleştirme kazanımlarını elde etmeleri hedeflendi. Yarışmacıların başarılı savunmalarının yanında birbirlerine saygılı davranmaları örnek teşkil etti.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
27 Kasım 2015, Cuma 15:24
Okunma
:
1.856 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları