Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Geçmişten Günümüze Şiir Esintileri
Geçmişten Günümüze Şiir Esintileri Geçmişten Günümüze Şiir Esintileri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji'nde, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin sunduğu "Geçmişten Günümüze Şiir Esintileri" adlı şiir dinletisi izleyenleri büyüledi.

Okyanus'ta şiir gecesi...

Halkalı Okyanus Koleji'nde Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi ile Türkçe Zümresi'nin önderliğinde 17 Ocak 2014 Cuma akşamı muhteşem bir şiir dinletisi gerçekleştirdi. Tüm öğrenci ve velilerin davetli olduğu geceye  yoğun katılım oldu.

"Geçmişten Günümüze Şiir Esintileri" adlı şiir dinletisinde, Ortaokul ve Lise öğrencileri her dönem şairinden şiirler seslendirdiler.

Yetenek öğretmenlerinin kısa bir müzik dinletisiyle başlayan programda görev alan ortaokul öğrencileri Senem Sude Kaya, Zeynep Sude Benli, Sude Çebi, Ezgi Erol, Onur Soysal ve Mert Can Özarpacı ile lise öğrencileri Aleyna Uyanık, Yağmur Gürcü, Fatma İncel, Dilara Güner, Orçun Zafer ve Saffet Öztürk okudukları şiirlerle herkese duygulu anlar yaşatarak dinleyenleri büyülediler.

6. Sınıf öğrencisi Dilara Ün'ün, müzik öğretmenleri eşliğinde "Bana Bir Masal Anlat Baba" adlı şarkıyı seslendirmesi de duygusal atmosferi daha da artırdı.

Programın sonunda sahneye çıkan Semazen ise, tüm misafirlere büyük bir sürpriz oldu.

Şiir dolu geceden oldukça memnun kalan misafirler, gecenin sonunda okulun fuaye alanında verilen kokteyle katılarak Güzel Sanatlar Öğretmenlerinin açmış olduğu resim sergisini ziyaret ettiler.


Haber
:
Tülin Berfin ERİNÇ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
23 Ocak 2014, Perşembe 11:25
Okunma
:
5.553 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları