Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 26 Şubat Salı Günü Rehber Öğretmenler Esra USTA ve Hülya Kalyoncu organizasyonuyla “KidZania” gezisine katıldılar.
26 Şubat Salı Günü Rehber Öğretmenler Esra USTA ve Hülya Kalyoncu organizasyonuyla “KidZania” gezisine katıldılar. 26 Şubat Salı Günü Rehber Öğretmenler Esra USTA ve Hülya Kalyoncu organizasyonuyla “KidZania” gezisine katıldılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrencilerimizin hayallerindeki meslekte bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla “Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” Projesi kapsamında KidZania’yı ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz; Gerçek bir şehrin, çocuklara uygun ebatlarda tasarlanmış hali olan Kidzania’da; itfaiye, emniyet müdürlüğü, hastane, üretim fabrikaları, banka, stadyum gibi 65 aktivite alanlarından istediklerini seçerek, üniformasını giyip işinin başına geçti. Doktor olduysa hasta tedavi etti, itfaiyeciyse yangın söndürdü, pilotsa uçak kullandı. Yaptığı tüm işlerin karşılığında da maaşını, yani Kidzos'larıını kazandı. Kısacası çocuklar bu şehirde büyüklerin dünyasını deneyimleyerek, yaşamın ekonomik dengesini kavradı. Küçük meslektaşlarıyla birlikte çalışırken eğlendiler, eğlenirken tüm hayatı öğrendiler.Öğrencilerimiz yaşadıkları bu deneyimin çok verimli ve keyifli olduğunu paylaştılar.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
09 Mart 2019, Cumartesi 11:19
Okunma
:
702 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları