Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okyanus Koleji Halkalı Okul Öncesi Öğrencileri Mad Science Bilim Atölyesinde ‘’Meyve Sularının Gizemli Dünyasına’’ Yolculuk Yaptılar.
Okyanus Koleji Halkalı Okul Öncesi Öğrencileri Mad Science Bilim Atölyesinde ‘’Meyve Sularının Gizemli Dünyasına’’ Yolculuk Yaptılar. Okyanus Koleji Halkalı Okul Öncesi Öğrencileri Mad Science Bilim Atölyesinde ‘’Meyve Sularının Gizemli Dünyasına’’ Yolculuk Yaptılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Halkalı Okul öncesi öğrencileri 13.Ocak.2015 Salı Günü Mad Science ile meyve sularının bilinçli tüketimi konusunda farkındalık kazandı.

Okyanus Koleji Halkalı Okul öncesi öğrencileri 13.Ocak.2015 Salı Günü Mad Science ile meyve sularının bilinçli tüketimi konusunda farkındalık kazandı. Bir porsiyon meyvenin ne kadar olduğu, meyvelerin hayatımızdaki olması gereken yeri, sağlıklı beslenmek için nelere dikkat etmemiz gerektiği ile ilgili daha birçok soruya cevap buldular. Programın sonunda öğrencilerden her gün beş porsiyon meyve yeme sözü alan çılgın Profesör çocuklara hazırladığı meyve suyu bulutlarıyla güzel dakikalar yaşattı.


Haber
:
Nesrin CENKCİ
Editör
:
Nesrin CENKCİ
Fotoğraf
:
Nesrin CENKCİ
Tarih
:
13 Ocak 2015, Salı 19:51
Okunma
:
733 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları