Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okyanus Koleji Halkalı Okul Öncesi A Grubu Öğrencileri Paylaşmanın Önemini Öğreniyor.
Okyanus Koleji Halkalı Okul Öncesi A Grubu Öğrencileri Paylaşmanın Önemini Öğreniyor. Okyanus Koleji Halkalı Okul Öncesi  A Grubu Öğrencileri  Paylaşmanın Önemini Öğreniyor.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okul Öncesi A Grubu Öğrencileri Siirteki arkadaşlarına destek veriyor.

Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi A grubu  öğrencileri,’’Paylaşmak Güzeldir’’sloganıyla başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında yürütülen; Kitap toplama kampanyasına destek verdiler. Öğrencilerimiz gönüllü olarak 300’e yakın kitap,oyun hamuru,hamur kalıplarını paylaşarak ‘’Siirt Kurtalan 23 Nisan ilkokulunda’’ okuyan arkadaşlarına gönderdiler. Öğrencilerimiz kitap toplama sürecinde çok heyecanlıydılar.Her bir öğrencimiz paylaşmanın güzel bir duygu olduğunu bir kez daha fark ettiler. Siirttte’ki  yeni sahiplerine ulaşmak üzere yola çıkan, kİtaplar köye ulaştığında hissettiğimiz heyecan ve mutluluk tarif edilemezdi. İstedik ki bu mutluluğu sizlerle de paylaşalım.Ulaştırılan kitaplar oradaki öğrenciler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.Ve bizlere kocaman teşekkürlerini ilettiler.Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen siz Değerli velilerimize sonsuz teşekkür ederiz.


Haber
:
Nesrin CENKCİ
Editör
:
Nesrin CENKCİ
Fotoğraf
:
Nesrin CENKCİ
Tarih
:
18 Mayıs 2019, Cumartesi 19:02
Okunma
:
719 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları