Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okyanus'tan Dünya Su Günü Kutlaması
Halkalı Okyanus'tan Dünya Su Günü Kutlaması Halkalı Okyanus'tan Dünya Su Günü Kutlaması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji'nde 23 Mart 2015 Pazartesi günü kutlanan "Dünya Su Günü" etkinliğinde; okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte suyun önemini anlatan ve su tasarrufu ile ilgili etkinlikler düzenlediler.

Her yıl 22 Mart tarihinde kutlanan "Dünya Su Günü" etkinliği bu yıl pazar gününe denk geldiği için 23 Mart 2015 Pazartesi kutlandı. Su günü kutlamaları; Halklı Okyanus Koleji İlkokul öğrencilerinin su damacanalarından oluşturdukları trampetleri site içerisinde çalarak farkındalık oluşturmaları ile başladı. Site gezisinden sonrası öğrenciler, okulun kapalı spor salonunda “SU” yazısı oluşturarak güzel bir görüntü elde ettiler. Suyun önemini anlatan pankartlar hazırlayan öğrenciler, su israfını önlemenin yolları hakkında bilgiler paylaştılar.

Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi'nin minik öğrencileri ise lobi girişinde gelen misafirlere su ikramında bulunarak, suyu israf etmemeyi, diğer canlıların da su ihtiyacını unutmamayı ve suyun insan yaşamındaki değerini hatırlatmış oldular. Tüm öğrenciler 'Dünya Su Günü'nde suyu nasıl tasarruf edeceklerini ve insan hayatındaki önemini bir kez daha anladılar.


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Sibel Karadağ
Tarih
:
27 Mart 2015, Cuma 15:06
Okunma
:
4.092 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları