Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okyanus'ta 'İlkokulda Bizi Neler Bekler?' Semineri
Halkalı Okyanus'ta 'İlkokulda Bizi Neler Bekler?' Semineri Halkalı Okyanus'ta 'İlkokulda Bizi Neler Bekler?' Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji’nde 25 Aralık 2014 Perşembe akşamı saat: 17:30’da anaokulu hazırlık grubu öğrencilerin velilerine “İlkokulda Bizi Neler Bekler?” semineri verildi.

Kokteyl ile başlayan etkinlikte veliler öğretmenlerle sohbet ederek öğrencilerinin durumlarını konuştular. Aralık ayı itibari ile ilkokul 1. Sınıf öğretmenleri tarafından ilkokula hazırlık derslerine başlayan A Grubu öğrencilerinin adaptasyon durumları görüşüldü. Kokteyl bitiminin ardından konferans salonuna alınan okul öncesi velilerine öğrencilerinin ilkokul hazırlık derslerinde neler yaptıkları ile ilgili düzenlenen video gösterimi yapıldı.

Minikler İlkokula Hazır!

Video gösteriminin ardından Halkalı Okyanus Koleji İlkokul idarecilerinin açılış konuşması ile başlayan seminerde, Halkalı Okyanus Koleji İlkokul Zümre Takım Lideri Büşra Şentürk, İlkokul ders işleyişi ile ilgili konuşmasını yaptı. İngilizce öğretmeni Meryem Göncü tarafından ilkokulda işlenen İngilizce dersleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Anaokulu ve İlkokul Rehberlik Ana Bölüm Başkanı Aydın Dolan’ın vermiş olduğu seminerde İlkokul öğrencilerinin adaptasyon sorunu yaşamaması için ailelerin tutum ve davranışları hakkında bilgiler verildi. Sohbet havasında ilerleyen seminerde örnekler verilerek konu ile ilgili video gösterimi yapıldı. Seminer sonrası velilerin soruları cevaplandırılarak karşılaşılacak sorunlar hakkında detaylı bilgiler alındı.


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
SİBEL KARADAĞ
Tarih
:
03 Ocak 2015, Cumartesi 13:17
Okunma
:
3.121 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları