Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okyanus Okul Öncesi İnciler Grubu Öğrencileri Drama Etkinliğinde
Halkalı Okyanus Okul Öncesi İnciler Grubu Öğrencileri Drama Etkinliğinde Halkalı Okyanus Okul Öncesi  İnciler Grubu Öğrencileri Drama Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı okula öncesi İnciler grubu bu hafta yapılan drama dersinde Drama öğretmenimiz eşliğinde Kral-Şövalye-Canavar oyununu oynayarak yine keyifli vakit geçirdiler.

Oyuna başlamadan önce Drama öğretmeninin verdiği yönergelerle Kral, şövalye ve canavarın hareketleri çember oluşturularak pekiştirildi. Daha sonra kızlar ve erkekler iki gruba ayrıldılar. Oyunun kurallarına göre Kral, şövalyeyi; Şövalye, canavarı; Canavar da kralı yener. Gruplar kendi aralarında önce hangi karakter olacağına karar verdiler. Kararlar verildikten sonra karşılıklı birbirlerine arkalarını döndüler. Öğretmenimizin komutuyla birbirlerine dönerek seçtikleri karakterlerin hareketlerini yaptılar. Zaman zaman krallar canavarlara karşı yenildiler. Zaman zaman şövalyeler canavarları yendi. Son olarak dersimiz öğretmenimiz ve çocuklarımızın birebir olarak aynı oyunu oynamalarıyla son buldu.

  İnciler grubu oyun yoluyla bu haftaki drama derslerinde: takım olarak yer yer  oyunu kazanmanın sevincini yaşarken aynı zamanda kaybetme duygusunu, oynadıkları oyunlarda her zaman kazanamayacaklarını eğlenceli bir şekilde deneyimleyip, öğrendiler.


Haber
:
Nesrin CENKCİ
Editör
:
Nesrin CENKCİ
Fotoğraf
:
Nesrin CENKCİ
Tarih
:
31 Ekim 2017, Salı 15:15
Okunma
:
1.247 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları