Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Öğrencileri Yeşilay Haftasını Kutladılar.
Halkalı Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Öğrencileri Yeşilay Haftasını Kutladılar. Halkalı Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Öğrencileri Yeşilay Haftasını Kutladılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri 01-07 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftasında çeşitli Etkinlikler Yaptılar. Yıldızlar grubu öğrencileri ile Yeşilay haftası ve önemi hakkında konuşuldu. Hazırlanmış görsel videolar ve resimler öğrencilere gösterilerek soru cevap şeklinde konunun önemi kavratıldı. Her öğrenci eve götürmek için resimler çizdi ve çizilen resimlere duygularını yazdırdı. Öğrencilerimiz Yeşilay Haftasının önemini kavrayarak konu hakkında bilinçlendiler.

Yıldızlar grubu öğrencileri ile Yeşilay haftası ve önemi hakkında konuşuldu. Hazırlanmış görsel videolar ve resimler öğrencilere gösterilerek soru cevap şeklinde konunun önemi kavratıldı. Her öğrenci eve götürmek için resimler çizdi ve çizilen resimlere duygularını yazdırdı. Öğrencilerimiz Yeşilay Haftasının önemini kavrayarak konu hakkında bilinçlendiler. 


Haber
:
Nesrin CENKCİ
Editör
:
Nesrin CENKCİ
Fotoğraf
:
Nesrin CENKCİ
Tarih
:
29 Mart 2016, Salı 09:37
Okunma
:
1.723 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları