Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi Yıldızlar Sınıfı Aile Katılımı Etkinliğinde Yaprakları Tanıdı.
Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi Yıldızlar Sınıfı Aile Katılımı Etkinliğinde Yaprakları Tanıdı. Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi Yıldızlar Sınıfı Aile Katılımı Etkinliğinde Yaprakları Tanıdı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okul Öncesi Yıldızlar Sınıfı öğrencileri olarak 27 Ekim 2015 Salı günü arkadaşımız Acun’un annesi, Suzan Hanım’ı sınıfımızda misafir ettik.

Suzan Hanım, önce kendini tanıttı daha sonra yapacağı etkinlik hakkında öğrencileri bilgilendirdi.Daha önce Atatürk Ormanı'ndan Acun ile birlikte topladığı  değişik ağaçların yapraklarını gösteren velimiz öğrencilerimize her yaprağın ismi ve hangi ağaca ait olduğu bilgisini verdi. Etkinlik sırasında 'Sonbahar' şarkısı dinletildi, sonbahar mevsiminin özellikleri konuşuldu, yapıştırıcısını alan öğrenciler karton üzerine kendi yaprağını yapıştırarak projeyi tamamlamış oldular. Bu güzel etkinlik için öğrencilerimiz velimize teşekkür ettiler.


Haber
:
Nesrin CENKCİ
Editör
:
Nesrin CENKCİ
Fotoğraf
:
Nesrin CENKCİ
Tarih
:
29 Ekim 2015, Perşembe 17:14
Okunma
:
1.954 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları