Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri Tiyatro İzliyor.
Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri Tiyatro İzliyor. Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri Tiyatro İzliyor.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji Okul öncesi minikleri 24.Mart 2015 Salı günü Okullarına gelen İstanbul Kumpanyası’nın sergilediği’’Aslan ile Fare Kurnaz Tilkiye Karşı’’ adlı oyunu izlediler.

Ormanların kralı aslan kibirli davranışlarından dolayı ormanda yaşayan diğer hayvanlara zor zamanlar yaşatıyordu. Kurnaz tilki bu durumdan faydalanarak oynadığı oyunlarla aslanın elinden krallığını almıştı. Çok üzgün olan ve ormanı terk ederken çekirge tırmık ve fare kemirir’e yakalandı. Elbirliğiyle kurnaz tilkiye ders vermek için bir plan hazırladılar. Oynadıkları oyun ile Tek diş tilkiye güzel bir ders verdiler. Bundan sonra adil, çalışkan, sevecen ve dürüst olacağına söz veren tek diş tilki yaptıklarından pişman oldu. Ayrıca krallığını geri alan Aslan ise kimseyi küçümsemeyeceğine ve kibirli olmayacağına söz verdi. Oyunun sonunda minikler 27Mart Dünya Tiyatrolar gününü vurgulayan ekibi alkışlayarak Teşekkürlerini sundular.   

 


Haber
:
Nesrin CENKCİ
Editör
:
Nesrin CENKCİ
Fotoğraf
:
Nesrin CENKCİ
Tarih
:
28 Mart 2015, Cumartesi 13:34
Okunma
:
1.708 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları