Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri Tiyatro Gösterisinde
Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri Tiyatro Gösterisinde Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri Tiyatro Gösterisinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji’nde 17 Ekim 2014 Cuma günü Okul Öncesi miniklerine eğlenceli ve bir o kadar da eğitici tiyatro gösterisi yapıldı.

Halkalı Okyanus Koleji konferans salonunda gerçekleştirilen “Yıldız Çalan Kurbağa” adlı tiyatro oyunu, okul öncesi öğrencileri tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

Oyunda, arkadaşlarının başarılarını kıskanıp, kazandıkları ödüllere imrenip, farklı yollardan kendini yorarak amacına ulaşamayan, hatta çevresine zarar veren kurbacığın hikayesi anlatılırken; doğruyu söylemenin ne kadar önemli olduğunu, izinsiz hiçbir şeyin hak edilmeden sahiplenilmemesi gerektiği gibi olumlu davranış ve mesajlar ileten konular vardı. Öğrenciler bu oyun ile tembelliğin başarıya engel olduğunu, çalışarak birçok şey başarabilmenin fayda sağlayacağını öğrenmiş oldular. Eğitici olduğu kadar eğlenceli olan tiyatro oyununda öğrenciler hem eğlendi hem de öğrendiler.


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
BETÜL YAVAŞ
Tarih
:
24 Ekim 2014, Cuma 14:14
Okunma
:
2.093 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları