Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri Satranç Şenliğinde
Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri Satranç Şenliğinde Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri Satranç Şenliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okul Öncesi Öğrencileri öğrendikleri satranç dersi kapsamındaki hünerlerini sene sonu satranç şenliğinde sergilediler. Minik sporcularımız ile geçirdiğimiz eğlenceli ve başarılı bir satranç yılından sonra düzenlediğimiz sene sonu satranç şenliğimiz ile sene boyu öğrendiklerini pekiştirdiler. Sene boyunca derslerimizde gösterdikleri ilgi ve başarıyı minik satranç ustası belgeleri ile taçlandırdılar. Bütün öğrencilerimize satranç dolu bir tatil diliyor öğrendiklerini unutmamalarını temenni ediyoruz.

Minik sporcularımız ile geçirdiğimiz eğlenceli ve başarılı bir satranç yılından sonra düzenlediğimiz sene sonu satranç şenliğimiz ile sene boyu öğrendiklerini pekiştirdiler. Sene boyunca derslerimizde gösterdikleri ilgi ve başarıyı minik satranç ustası belgeleri ile taçlandırdılar. Bütün öğrencilerimize satranç dolu bir tatil diliyor öğrendiklerini unutmamalarını temenni ediyoruz.


Haber
:
Nesrin CENKCİ
Editör
:
Nesrin CENKCİ
Fotoğraf
:
Nesrin CENKCİ
Tarih
:
07 Haziran 2016, Salı 14:58
Okunma
:
2.522 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları