Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi Ay Grubu ''3 Aralık Dünya Engelliler'' Gününü Kutladı.
Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi Ay Grubu ''3 Aralık Dünya Engelliler'' Gününü Kutladı. Halkalı Okyanus Koleji Okul Öncesi Ay Grubu ''3 Aralık Dünya Engelliler''  Gününü Kutladı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Halkalı Okul öncesi Ay grubu bütünleştirilmiş Türkç dil etkinliği ve sanat dersinde .

Ay grubu öğrencileri 03.12.2015 Perşembe günü Dünya engelliler gününü çeşitli etkinliklerle kutladılar.Öğrenciler etkinlik için hazır olduklarında, öğretmenleri engel nedir? sorusunu yönelterek kafalarını biraz karıştırıp,kısa bir beyin fırtınası yaptırdı.Ardından engel ve engelli bireylerin yaşadıkları zorluklar hakkında  kısa bilgiler verdi. Engelller hakkında hazırlanan slaytı izlettirip soru ve cevaplarla konuyu pekiştirdi.Slaytın sonunda  çocuklara boş kağıtlar dagıtıp,çocuklara:Şimdi kalemi ağzınıza alıp ellerini arkada bağlayın deyince  çocuklar hem çok sasırmıs hemde çok heyacanlanmıstı.  Öğretmenleri şimdi elleriniz yerine ağzınızla boyamaya baslayabilirsiniz. Dedikten sonra çocuklar zorlanarak boyama yapmaya çalıştılar.Etkinliğin sonunda amaçlanan  hedefe ulaşmıştı.Elleri olmadan boyamanın ne kadar zor olduğunu en önemlisi de kendilerini engelli bireylerin yerine koyarak empati yapmaları sağlanmıştı.


Haber
:
Nesrin CENKCİ
Editör
:
Nesrin CENKCİ
Fotoğraf
:
Nesrin CENKCİ
Tarih
:
28 Aralık 2015, Pazartesi 17:54
Okunma
:
3.340 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları