Fabrikaya girerken gerekli kurallara ve hijyen şartlarına da dikkat etmeyi unutmayan minikler fabrika çalışanları ile tanıştıktan sonra ekmeğin yolculuğuna çıkmaya hazırdılar. Ekmeğin yolculuğuna çıkan öğrenciler, mis gibi kokan ekmek kokusuyla karşılaştılar. Ekmek yapılırken hangi aşamalardan geçiyor, nasıl pişiriliyor ve bizlere ne şekilde sunuluyor, öğretmenlerinin rehberliğinde gözlemlediler. Ekmeğin hiç de kolay elde edilmediğini öğrenen öğrencilerimize, İHE fabrikasının hazırladığı ekmek çeşitleriyle dolu poşetler fabrika çalışanları tarafından hediye edildi.
Haber | Nesrin CENKCİ | |
Editör | Nesrin CENKCİ | |
Fotoğraf | Nesrin CENKCİ | |
Tarih | 21 Nisan 2016, Perşembe 18:17 | |
Okunma | 1.798 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?