Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji'nde Coşkulu 23 Nisan Bayramı Kutlamaları
Halkalı Okyanus Koleji'nde Coşkulu 23 Nisan Bayramı Kutlamaları Halkalı Okyanus Koleji'nde Coşkulu 23 Nisan Bayramı Kutlamaları
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji'nde 23 Nisan gösterileri büyük coşku ve sevinçle kutlandı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Halkalı Okyanus Koleji öğrencilerinin muhteşem gösterileri ile başladı.

Bando eşliğinde site içerisinde yürüyüşü ile başlayan etkinlik tören alanında öğrencilerin performanslarını sergilemesiyle devam etti. Tören başında; Tüm Dünya Çocuklarına 23 Nisan Bayramı'nı armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Halkalı Okyanus Koleji Okul Müdürü Erhan İban günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Ardından öğrencilerin performanslarına geçilerek; koro çalışmaları, dans gösterileri, yöresel danslar, jimnastik, kulüp öğrencilerinin judo gösterileri, dünya çocuklarının barış dolu sözleri ile şarkılar ve şiirlerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, muhteşem bir ambiyansa sahip oldu.

Derece Elde Eden Öğrenciler Ödüllerini Aldı

23 Nisan Töreni'nde sportif ve kültürel faaliyetlerde başarı kazanan öğrenciler içinde kutlamalar yapıldı. Şiir ve kompozisyon yarışmasında derece elde eden öğrencilere ortaokul İdarecisi Canan Aksoy ve Türkçe Öğretmeni Ayfer Tur tarafından kitap hediye edildi. Ayrıca Halkalı Okyanus Koleji Ortaokul 8. sınıf Okçuluk Takımı öğrencilerinin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okçuluk Yarışması'nda kazandıkları İstanbul 1.liği başarısı için Okul Müdürü Erhan İban tarafından Kupa, madalya ve okyanus puanları öğrencilere takdim edildi.

"Tohumlar Gökyüzüne Bırakıldı"

Etkinliğin sonunda tüm öğrencilere içinde tohum bulunan helyumlu balonlar dağıtıldı ve geri sayım ile hep birlikte balonlar gökyüzüne bırakıldı. Düşen tüm tohumlar öğrencilerimizden birer hatıra olarak toprakta yeşillenmesi düşüncesi ile yapılan etkinlik renkli ve eğlenceli karelere sahne oldu.


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Tülin Berfin Erinç
Tarih
:
04 Mayıs 2015, Pazartesi 15:07
Okunma
:
3.117 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları