Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Kış Dil Okulu Tanıtım Günü
Halkalı Okyanus Koleji Kış Dil Okulu Tanıtım Günü Halkalı Okyanus Koleji Kış Dil Okulu Tanıtım Günü
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji’nde Kış Dil Okulu öğrencilerine, bursluluk sınavı hakkında ve veliler için tanıtım günü düzenlendi.

Halkalı Okyanus Koleji’nde, 25 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 11.30’da tüm öğrencilerin katılım sağlayabileceği Dil Okulu bursluluk sınavı yapıldı. Öğrenciler 60 dakika süren ve 60 sorudan oluşan genel bir sınav oldular. Kış Dil Okulu Bursluluk sınavına katılan öğrencilere sınav bitiminin ardından 1 günlük demo dersler verildi. 5 saatlik demo ders programında Yıl içinde görecekleri; 1 saat Main Course, ,1 saat yabancı öğretmenle Speaking, 1 saat Laboratuvar derslerinin ardından yıl içinde Kış Dil okulu öğrencilerine hediye verilen spor dersi de gösterildi.

Kış Dil Okulu Başlıyor

Halkalı Okyanus Koleji Kış Dil Okulu tanıtım gününe katılım sağlayan misafirlere; Halkalı Okyanus Koleji Dil Okulu’ndan sorumlu İngilizce Öğretmeni Meryem Göncü tarafından yapılan sunumda, öğrencilerin yıl içerisinde görecekleri dersler, uluslararası sınavlar gibi birçok konuda detaylı bilgi verildi. 8 Kasım 2014’de başlayacak ve 10 Mayıs 2015’de sona erecek olan 25 haftalık Kış Dil okulunda;  anaokulu ve 1.sınıf öğrencilerine sadece Cumartesi günleri 5 saat, 2.sınıftan lise kademesine gelen öğrencilerine ise Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftada 8, toplamda 200 saat İngilizce dersi verilecek. 


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Sibel Karadağ
Tarih
:
08 Kasım 2014, Cumartesi 09:10
Okunma
:
3.322 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları