Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Cumhuriyet Bayramı Çoşkusu Yaşadı
Halkalı Okyanus Koleji Cumhuriyet Bayramı Çoşkusu Yaşadı Halkalı Okyanus Koleji Cumhuriyet Bayramı Çoşkusu Yaşadı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Kolejinde 28 Ekim 2016 tarihinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.

Tören okul konferans salonunda 10.30'da saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Erhan İBAN'ın açılış konuşmasıyla törene devam edildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ortaokul Fen bilimleri öğretmeni Ümmü Gülsüm ÖZTOPRAK yaptı.

1.sınıf öğrencilerinin şiir okuması,  2. sınıf öğrencilerinin dile getirdiği Ulu Önder Atatürk‘ün özdeyişleri, 3.sınıf öğrencilerinin ront gösterisi; anasınıfı, 4. sınıf ve ortaokul öğrencilerinin Müzik öğretmeni Gökçe BAKA yönetiminde sergiledikleri koro çalışması seyircilerden büyük alkış aldı.

Türkçe öğretmeni Perihan ÇETİNALP'in 6.sınıf öğrencileriyle hazırladığı “Atatürk ve Cumhuriyete Övgü Oratoryosu” göz doldurdu. Ortaokul ve lise öğrencilerinin okuduğu şiirler seyircilere duygusal anlar yaşattı. Türkçe zümresi tarafından düzenlenen "Cumhuriyet " konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Ortaokul Müdür Yardımcısı Özge ÇAVUŞOĞLU tarafından takdim edildi. Dereceye giren öğrenciler:

Ortaokul kompozisyon yarışmasında; 1. Efe KOCACENK (7/B)  2. Tarık KOCABIYIK (6/C) 3. Halil Erdem KURAL(5/B) olarak açıklandı. Genç yazarların heyecanı görülmeye değerdi.

 

Program finali, sahneye çıkan görevli öğrenciler ve tüm seyircilerin eşlik ettiği; coşkunun doruğa çıktığı “İzindeyiz Yüce Atam” şarkısı ve “10.Yıl Marşı” ile yapıldı.

 


Haber
:
Sena Akdemir
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
sena akdemir
Tarih
:
28 Ekim 2016, Cuma 14:17
Okunma
:
4.122 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları