Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Ağaçlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde.
Halkalı Okyanus Koleji Ağaçlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde. Halkalı Okyanus Koleji Ağaçlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Halkalı Okul Öncesi Ağaçlar grubu öğrencileri 30.03.2016 Çarşamba günü aile katılımı etkinliğinde çiçek ektiler.Ağaçlar grubu öğrencisi İpek’in annesi Pınar Hanım aile katılımı etkinliği için sınıflarına misafir oldu. Pınar Hanım Ağaçlar Grubu minikleriyle tanıştıktan ve sohbet ettikten sonra yanında getirdiği malzemeleri çocuklara dağıttı. Saksı, toprak ve çiçeğin nasıl bir araya getirileceğini anlattı. Üç malzemeyi bir araya getiren minik eller hazırlamış oldukları güzel eserlere ilk can suyunu vererek etkinliği sonlandırdılar. Bize bu güzel etkinlikte rehberlik eden Pınar Han

Ağaçlar grubu öğrencisi İpek’in annesi Pınar Hanım aile katılımı etkinliği için sınıflarına misafir oldu. Pınar Hanım Ağaçlar Grubu minikleriyle tanıştıktan ve sohbet ettikten sonra yanında getirdiği malzemeleri çocuklara dağıttı. Saksı, toprak ve çiçeğin nasıl bir araya getirileceğini anlattı. Üç malzemeyi bir araya getiren minik eller hazırlamış oldukları güzel eserlere ilk can suyunu vererek etkinliği sonlandırdılar. Bize bu güzel etkinlikte rehberlik eden Pınar Hanıma teşekkür ederiz.


Haber
:
Nesrin CENKCİ
Editör
:
Nesrin CENKCİ
Fotoğraf
:
Nesrin CENKCİ
Tarih
:
28 Nisan 2016, Perşembe 13:51
Okunma
:
2.196 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları