Yunuslar grubunun öğrencisi Buğlem’in annesi Ümran Hanım aile katılımı etkinliği için Yunuslar sınıfına misafir oldu. Ümran Hanım Yunuslar Grubu öğrencileriyle tanıştıktan sonra börek yapmak için kullanacağı malzemeleri tanıttı. Daha sonra çocuklara tabak, bıçak ve sosis vererek, sosisleri küçük küçük kesmelerini istedi. Kesilen küçük sosis parçaları milföy hamuru içerisine konuldu ve tepsiye dizildi. Son olarak böreklerin üzerine yumurta sarısı süren öğrenciler böreklerin pişmesi için beklemeye başladılar. Pişen sosisli börekler ikindi kahvaltısında afiyetle yenildi. Yunuslar grubuna misafir olan Ümran hanıma teşekkür ederiz.
Haber | Nesrin CENKCİ | |
Editör | Nesrin CENKCİ | |
Fotoğraf | Nesrin CENKCİ | |
Tarih | 21 Ocak 2017, Cumartesi 16:33 | |
Okunma | 1.502 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?