Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Aile Katılım Etkinliğinde.
Halkalı Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Aile Katılım Etkinliğinde. Halkalı Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Aile Katılım Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı okul öncesi Yıldızlar Grubu öğrencileri, ‘’Küflenen Elma’’Deneyi yaptılar.

Yıldızlar Grubu öğrencileri Aile Katılımı etkinliğinde, “Küflenen Elma’’ deneyini velimiz Ayşe Hanım ile yaptılar.  Kısa bir tanışma ve sıcak bir sohbetten sonra velimiz, öğrencilere küf nedir? Elma neden küflenmiş olabilir vb.soruları yönelterek öğrencilerimize beyin fırtınası yaptırdı.Daha sonra getirmiş olduğu malzemeleri çıkartarak deneyin yapım aşamasına geçildi.Elmaları dilimleyerek, hava ile temasını sağlayarak elmaların kararmasına fırsat vermiş oldu.Ayşe Hanım, daha önceden hazırlamış olduğu küflenen elmaları da göstermeyi ihmal etmedi.Öğrenciler meraklı bakışlarla elmaların nasıl küflendiklerini,nasıl göründüklerini inceleyerek soru sorma fırsatı buldular. Velimize katılımı için Yıldızlar grubu olarak teşekkür ederiz.


Haber
:
Nesrin CENKCİ
Editör
:
Nesrin CENKCİ
Fotoğraf
:
Nesrin CENKCİ
Tarih
:
23 Şubat 2019, Cumartesi 17:59
Okunma
:
520 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları