İlk olarak öğrencilere mevsim meyvelerinden bahsedilerek farkındalık oluşturuldu. Ve hangi meyvelerle reçel yapılabileceği hakkında çocuklara sorular sorularak cevaplar alındı. Önceden temizlenen çilekler ve reçel yapımında gerekli olan tüm malzemeler minik aşçılar tarafından bir araya getirildi. Kaynamaya bırakılarak lezzetli ve mis kokulu harika çilek reçeli için geri sayım başladı. Ertesi gün hazır olan reçel sabah kahvaltısında öğrenciler tarafından afiyetle yendi.
Haber | Nesrin CENKCİ | |
Editör | Nesrin CENKCİ | |
Fotoğraf | Nesrin CENKCİ | |
Tarih | 07 Haziran 2018, Perşembe 17:28 | |
Okunma | 1.837 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?