Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 78.Yıldönümü Anma Töreni
Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 78.Yıldönümü Anma Töreni Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 78.Yıldönümü Anma Töreni
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji'nde ölümünün 78. yılında ulusunun yüreğinde ölümsüzleşen Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevgiyle anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’ nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78.yıl dönümü anma töreni okul bahçesinde ve konferans salonunda düzenlenen bir programla tüm öğrencilerin, öğretmenler, veli ve idarecilerin katılımı ile 10 Kasım 2015'te saat: 09.05'te gerçekleşti.

Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ebediyete göçmüş tüm şehitler için önce 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Bayrak yarıya indirildi ve akabinde İstiklal Marşı okundu.

Erhan İban'ın açılış konuşmasıyla programa başlandı. Müzik öğretmeni İhsan Yılmaz ve Gökçe Baka okul konferans salonunda Atatürk'ü anma programına devam edildi. Sayın Baka'nın hazırladığı ve yönettiği anaokulu, ilkokul ve ortaokul koroları Ata’ya özlemimizi anlatan şarkıları ile duygularımıza tercüman oldular. Müzik eşliğinde söylenen şiirler tüm seyircileri duygulandırdı.''Atam İzindeyiz'' videosu ile Atatürk'ün çalışmalarından, başarılarından kesitler sunuldu.

1.sınıf öğrencilerinin hep birlikte okuduğu şiir ve 4.sınıf öğrencilerinin oratoryosu göz doldurdu. Ortaokul Zümre Başkanı Ayfer TUR’ un Atatürk ‘ün bir anısını anlatması ile Atamız bir kez daha hatırlanmış oldu. İlkokul, ortaokul ve lise kademelerinde düzenlenen “Ata ‘ya Veda” konulu mektup yazma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Okulumuz öğretmenlerince seslendirilen oratoryo ve Atamızın sevdiği türküler ile program sonlandırıldı.


Haber
:
Sena Akdemir
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Sena Akdemir
Tarih
:
10 Kasım 2016, Perşembe 16:26
Okunma
:
3.731 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları