Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Trafik Kurallarını Öğreten Etkinlik
Trafik Kurallarını Öğreten Etkinlik Trafik Kurallarını Öğreten Etkinlik
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji 2-A Sınıfı öğrencileri ile Avcılar Okyanus Koleji 2. Sınıf öğrencileri, trafik kurallarını eğlenceli bir etkinlikle öğrendiler.

Okyanus Kolejleri'nde öğrencilere yaparak ve yaşayarak öğreten etkinlikler devam ediyor...

Halkalı Okyanus Koleji 2-A Sınıfı öğrencileri, 18-22 Kasım 2013 haftasında, trafikte uyulması gereken kurallar ve hoşgörü ile ilgili eğlenceli bir etkinlik yaptılar.

2-A Sınıfı ile gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte hazırlanan trafik kuralları materyalleriyle; uyulması gereken kuralları ve günlük hayatta trafikte yaşanan olayları canlandırarak hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Avcılar Okyanus Koleji 2. Sınıf minikleri de 2-6 Aralık 2013 haftasında, Farklılaştırılmış Hayat Bilgisi Dersi Trafik Kuralları konusu kapsamında eğlenceli bir etkinlik yaptılar.

Trafikte uyulması gereken kuralları, trafik ışıklarının önemini ve renklerinin anlamlarını daha iyi kavramalarını sağlamak amaçlanan etkinlikte, trafikte yaşanan gündelik olayları öğretmenlerinin hazırlamış olduğu materyallerle canlandıran minikler keyifli dakikalar yaşadılar.

Etkinlikte bir öğrenci trafik ışığı olurken; sırayla diğer öğrenciler otomobil, okul servis aracı, kamyon, minibüs, otobüs, tır, motosiklet gibi ulaşım araçlarını canlandırdılar. Trafik ışığı yaramazlık yapıp yanlış rengini yakınca, araçların kaza yapmasını canlandıran minikler eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadılar.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
12 Aralık 2013, Perşembe 15:57
Okunma
:
6.822 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları