Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Halkalı Okyanus'ta Spor Yetenek Kulübü'nün Yıl Sonu Gösterileri
Halkalı Okyanus'ta Spor Yetenek Kulübü'nün Yıl Sonu Gösterileri Halkalı Okyanus'ta Spor Yetenek Kulübü'nün Yıl Sonu Gösterileri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji'nde Spor Yetenek Kulübü öğrencilerinin yaptığı yıl sonu gösterisi büyük beğeni topladı.

Okyanus Kolejleri, yetenek merkezli eğitim anlayışıyla sunduğu "Yetenek Kulübü" eğitimini, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nda da başarıyla gerçekleştirdi.

Okçuluk, basketbol, futbol, eskrim, aikido, speed stacks gibi birçok spor dalında öğrencilerin yeteneklerini geliştirmesini sağlayan Okyanus Kolejleri'nde yıl sonu kulüp etkinlikleri düzenleniyor.

Halkalı Okyanus Koleji Spor Tesisleri'nde, 24 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 16.00'da Beden Eğitimi Zümre Başkanı Ali Akçay'ın organize ettiği spor kulüpleri yıl sonu gösterileri yapıldı. Etkinliğe öğrenci ve velilerin ilgisi yoğundu.

 

Futbol, Speed Stacks, Eskrim, Basketbol, Aikido ve Okçuluk Gösterisi

Etkinlik, Beden Eğitimi Öğretmeni Ali İhsan Selçuk'un önderliğinde futbol kulübünün gösterisi ile başladı. Öğrenciler, gösteride sene içerisinde yapmış oldukları çalışmalarla futbolda kaydettikleri aşamayı gösterdiler.

Öğretmen Kübra Gültekin'in Speed Stacks Kulübü öğrencileri ile hazırladığı gösteri de büyük ilgi topladı. Yeni bir sportif branş olmasına rağmen, öğrenciler sene içerisinde hız ve koordinasyon kazanarak kendilerini bu alanda geliştirdiler.

Eskrim Kulübü Öğretmeni Esra Ebru Karabaş tarafından da, Eskrim Kulübü öğrencileri ile güzel bir gösteri sunuldu.

Basketbol Öğretmeni Neşe Hayat tarafından hazırlanan Basketbol Kulübü öğrencilerinin gösterisinde de, öğrenciler sene içerisinde yaptıkları antremanların bir örneğini sergilediler. Kısa bir maç oynayarak performanslarını sundular.

Aynı zamanda Aikido Türkiye Temsilcisi olan Cihan Bağcı tarafından hazırlanan aikido gösterisinin ardından, Okçuluk Kulübü öğrencileri Öğretmen Eda Şentürk ile birlikte gösteri sundular.

Öğrenci ve öğretmenlerimize bu güzel gösteriler için teşekkür ederiz...


Haber
:
Tülin Berfin ERİNÇ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
30 Mayıs 2014, Cuma 10:34
Okunma
:
3.751 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları