Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Halkalı Okyanus'ta "Ortaokul Eğitim Sistemi Tanıtım" Semineri
Halkalı Okyanus'ta "Ortaokul Eğitim Sistemi Tanıtım" Semineri Halkalı Okyanus'ta "Ortaokul Eğitim Sistemi Tanıtım" Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji'nde 4.sınıf velilerine yönelik 17 Ocak 2015 Cumartesi günü saat:13:30’da konferans salonunda “Ortaokul Eğitim Sistemi Tanıtım” semineri düzenlenecek.

Okyanus Koleji Ana Bölüm Başkanlarının buluşacağı seminerde, 4.sınıftan 5. sınıfa geçecek olan öğrenci velilerinin, Ortaokul Eğitim Sistemi hakkında bilgi sahibi olması sağlanacak.

Seminerde; Okyanus Koleji Ortaokul Ana Bölüm Başkanı Sabiha Yılmaz ortaokul eğitimi ile ilgili bir sunum yapacak. Ayrıca seminerde veliler, Okyanus Kolejleri Ortaokul Yabancı Diller Ana Bölüm Başkanı Fırat Genç'in yapacağı sunum ile Okyanus Kolejleri İngilizce eğitim kalitesini, öğrencilerin girecekleri uluslararası sınavlar hakkında bilgi edinebilecekler. Okyanus Koleji Ortaokul Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Ana Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik ise rehberlik çalışmaları hakkında velileri aydınlatacak.

Ortaokul Eğitim Sistemi Tanıtım Semineri, 5.sınıfa başlayacak öğrenci velilerin için aydınlatıcı birer bilgi kaynağı elde etmelerine ve Okyanus Kolejleri Ortaokul Eğitim sistemi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilmelerine fayda sağlayacak.


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Tarih
:
13 Ocak 2015, Salı 14:08
Okunma
:
1.992 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları