Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Halkalı Okyanus'ta Öğretmenlere Yeni Fen Bilimleri Müfredatı Semineri
Halkalı Okyanus'ta Öğretmenlere Yeni Fen Bilimleri Müfredatı Semineri Halkalı Okyanus'ta Öğretmenlere Yeni Fen Bilimleri Müfredatı Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji, 3-8. Sınıflar Fen ve Teknoloji öğretmenlerine yönelik olarak düzenlenen "Fen Bilimleri Dersi Öğretim Programı" Semineri'ne ev sahipliği yaptı.

Halkalı Okyanus Koleji'nde 27 Mart 2014 Perşembe günü, 3-8. Sınıflar Fen ve Teknoloji öğretmenlerine yönelik olarak "Fen Bilimleri Dersi Öğretim Programı" Semineri gerçekleştirildi.

Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere, Küçükçekmece İlçesi'ndeki İlkokul sınıf öğretmenleri ile Ortaokul Fen ve Teknoloji öğretmenleri katıldı.

Doç. Dr. Kaya Sunum Yaptı

Türkiye Kimya Derneği tarafından davet edilen Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Yeni Fen Bilimleri Programı Komisyon Başkanı Doç. Dr. Osman Nafiz Kaya, "Fen Bilimleri Dersi Öğretim Programı, Gerekçesi, Vizyonu ve Yapısı" konulu sunum yaptı.

Fen Bilgisi öğretmenlerine; Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan ve 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'ndan itibaren 5. Sınıflar'dan başlamak üzere yürürlüğe konan 3-8. Sınıf Fen Bilimleri Dersi Öğretim Programı'nın amacı, yapısı ve gerekçesi hakkında bilgi verildi.

 

 


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Tarih
:
02 Nisan 2014, Çarşamba 17:24
Okunma
:
2.674 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları