Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Öğrencileri "Speed Stacks Yarışmaları"nda
Halkalı Okyanus Koleji Öğrencileri "Speed Stacks Yarışmaları"nda Halkalı Okyanus Koleji Öğrencileri "Speed Stacks Yarışmaları"nda
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji Speed Stacks kulübü öğrencileri, 22 Aralık 2015 Salı günü İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılan Speed Stacks yarışmasına katıldılar.

Bu yıl 4.'sü düzenlenen Speed Stacks  yarışması 22 Aralık 2015 Salı günü İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. Halkalı Okyanus Koleji olarak okulumuz Speed Stacks kulübü öğrencileri, kulüp dersi öğretmeni Kübra Gültekin’in eşliğinde yarışmada hem bireysel performanslarını sergilediler hem de okul adına yarıştılar. Okyanus Koleji, turnuvaya 15 tane 3. Sınıf, 1 tane de 5. Sınıf öğrencisi ile üstün performans ve gayret gerektiren yarışmalara katılım sağladı.

Speed Stacks Yarışmaları

Speed Stacks yarışmaları, dünya ve Türkiye çapında giderek yaygınlığını arttırmakla birlikte bireysel ve takım oyunu olması nedeniyle gelişimi desteklemektedir. Ayrıca bireysel anlamda gelişimin yanında rekorları barındıran bir branş olmasından dolayı da ilgiyi ve çabayı etkilemektedir. Speed Stacks beynin çift yönlü çalışmasına olanak sağlayan, el becerilerini güçlendiren ve kişisel gelişimi arttıran yeni ve gözde bir spordur.

Bu bağlamda öğrencilerimizin yönlendirilmesi ve her şeyden önce kendilerine güvenlerini geliştireceği düşüncesiyle Okyanus Kolejleri olarak Speed Stacks branşına sportif kulüp dersleri çatısı altında yer verildi. Öğrencilerimizin gelişimini destekleyen ve spora büyük önem veren Okyanus Kolejleri Speed Stacks yarışmasında da farkını yansıttı.

Turnuva sonuçlarına göre 7-8 yaş grubunda;

3-6-3 kategorisi Türkiye 1.'si 3-A Sınıf  öğrencisi Atila Çebi,
3-6-3 kategorisi Türkiye 2.'si 3-A Sınıf  öğrencisi Kerem Deniz Giray,

3-3-3 kategorisi Türkiye 2.'si 3-D Sınıf öğrencisi Zeynep Üzüm,
3-3-3 kategorisi Türkiye 3.'sü 3-A Sınıf öğrencisi Nil Ece Dalseçkin,

Döngü kategorisi Türkiye 2.'si 3-A Sınıf öğrencisi Atila Çebi,
Döngü kategorisi Türkiye 3.'sü 3-A Sınıf öğrencisi Kerem Deniz Giray isimli öğrencilerimiz dereceler aldılar.

Speed Stacks şampiyonasında Halkalı Okyanus Koleji olarak Türkiye çapında 1 altın, 3 gümüş, 2 bronz madalya kazanarak toplamda 6 adet madalya sahibi oldu.

Okyanus Koleji olarak turnuvada üstün başarı sergileyen tüm öğrencilerimize başarılarının devamını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

 


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
30 Aralık 2015, Çarşamba 19:49
Okunma
:
2.078 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları