Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji’nde Yılın İlk İlkokul Veli Toplantısı
Halkalı Okyanus Koleji’nde Yılın İlk İlkokul Veli Toplantısı Halkalı Okyanus Koleji’nde Yılın İlk İlkokul Veli Toplantısı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji’nde 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının ilk veli toplantısı gerçekleştirildi.

Halkalı Okyanus Koleji’nde 8 Kasım 2014 Cumartesi günü 1. ve 4. Sınıf veli toplantısı, 15 Kasım 2014 Cumartesi günü ise 2.ve 3.sınıf veli toplantısı yapıldı.

İlkokul veli toplantısı konferans salonunda gerçekleştirilen sunum ile başladı. 8 Kasım 2014 tarihinde 1.ve 4.sınıf velileri için 4-B Sınıf Öğretmeni Derya Karacin, 15 Kasımda ise 2.ve 3.sınıf velilerine 2-A Sınıf Öğretmeni Eda Cenk tarafından “Düşünme Becerileri ve Yaratıcılık” dersi ile ilgili sunum gerçekleştirildi.  Öğrencilerin Düşünme Becerileri dersinde gördükleri eğitim ve sınavda çıkan sorular velilerin katılımı ile cevaplanarak dersin içeriği hakkında detaylı bilgiler verildi. Seminerin ardından veliler ilkokul katında hazırlanan kokteyl alanında ağırlandı. Kokteyl bitiminin ardından sınıflara alınan veliler sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile öğrencilerin dersteki durumları hakkında değerlendirmeler yaptı.


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Tarih
:
22 Kasım 2014, Cumartesi 15:26
Okunma
:
2.370 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları