Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji’nde Sokak Hayvanlarına Destek Tiyatrosu
Halkalı Okyanus Koleji’nde Sokak Hayvanlarına Destek Tiyatrosu Halkalı Okyanus Koleji’nde Sokak Hayvanlarına Destek Tiyatrosu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji İlkokul öğrencilerine, sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen “Sahipsiz Hayvanlara Destek” adlı oyun sergilendi.

Halkalı Okyanus Koleji konferans salonunda 19 Kasım 2014 Çarşamba günü ilkokul öğrencilerine sorumluluk bilinci kazandırmak amacı ile Hayvan Hakları Projesi kapsamında tiyatro gösterimi yapıldı.

Sahipsiz hayvanların sokakta yaşadıkları zorlukları anlatan tiyatro oyunu, öğrencilere sokak hayvanlarına iyi davranmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu, onları hırpalamadan sevmenin ve aç-susuz bırakmamanın ne kadar önemli olduğunu anlattı.

Okyanus Öğrencilerinden Sokak Hayvanlarınna Destek

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitici ve öğretici bir tiyatro olan “Sahipsiz Hayvanlara Destek” tiyatrosu bitiminde her öğrenciye birer tane sahipsiz hayvan destek paketi verildi. Destek paketinin içinde birer tane kedi ve köpek mamasının yanı sıra içlerinde her öğrencinin sokak hayvanları ile ilgili duygu ve düşüncelerini resmedebileceği kağıtlar vardı. Destek paketinin dışında ilkokul katına koyulan Destek Kutusu her öğrencinin yaptığı resimleri içerisine atması ve sahipsiz hayvanlar için yapılacak bağışların toplanmasını sağlayacak.

Sokak hayvanları ile ilgili duygu ve düşüncesini resmeden her öğrenci yaptıkları resimleri hazırlanan Destek Kutusu’na atarak her resim başına Sokak Hayvanları Barınağı’na öğrenci adına 1 kg mama bağışı yapılmasını sağlayacak.


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Sibel Karadağ
Tarih
:
29 Kasım 2014, Cumartesi 15:46
Okunma
:
1.670 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları