Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji İlkokulu Sosyal Sorumluluk Projeleri Hız Kesmiyor
Halkalı Okyanus Koleji İlkokulu Sosyal Sorumluluk Projeleri Hız Kesmiyor Halkalı Okyanus Koleji İlkokulu Sosyal Sorumluluk Projeleri Hız Kesmiyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji İlkokul öğretmenleri ve öğrencilerinin, Yerli Malı haftasında yaptığı kermes sonucunda elde ettiği gelir ile alınan malzemeler, 25 Şubat 2016 Perşembe günü kardeş okul olan, Ağrı'daki Sebahattin Yıldız İlkokulu'na gönderildi.

Halkalı Okyanus Koleji'nde, 18 Aralık 2015 Cuma günü ilköğretim bölümü olarak Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında ihtiyacı olan öğrencilere destek olma amacıyla bir kermes düzenlemişti.

Bu amaçla öğrencilerin kermese getirdikleri yiyeceklerden elde edilen gelirle, Ağrı’nın Patnos İlçesi'nin Akdilek Köyü'nde bulunan, Sebahattin Yıldız İlkokulu öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılandı.

Öğretmenlerimiz, toplanan para ile ayakkabı, kırtasiye malzemeleri ve projeksiyon aleti aldılar. Alınan malzemeler, 25 Şubat 2016 Perşembe günü Ağrı’ya gönderildi.

Bu projeyle öğrenciler, yardımlaşma ve dayanışmanın önemini kavradılar. Kilometrelerce mesafe olsa da, Halkalı Okyanus Koleji bu gönül bağının kurulabileceğini kanıtlamış oldu.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
02 Mart 2016, Çarşamba 15:30
Okunma
:
2.342 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Semra Göktaş / 03 Mart 2016, Perşembe 19:04
Tebrikler, çok anlamlı bir proje olmuş.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları