Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Veli Tanıtım Gecesi Gerçekleşti
Halkalı Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Veli Tanıtım Gecesi Gerçekleşti Halkalı Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Veli Tanıtım Gecesi Gerçekleşti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji İlkokul Kademesi, okulumuza yeni başlayacak olan öğrencilerin velileriyle okul tanıtım gecesinde bir araya geldi.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı ilkokul veli tanıtım toplantısı 8 Eylül Perşembe günü saat 18.30-19.00 arası kokteyl ile başladı. Kokteylden sonra saat 19.00-20.00 arası velilere verilen tanıtım seminerinde açılış; Halkalı Okyanus Koleji İlkokul Müdürü Ruken Türksever' in okul işleyişi ve genel bilgilendirme içerikli sunumuyla gerçekleşti. Halkalı İlkokul Müdür Yardımcısı Levent Dağlı ise velilere okulumuzun interaktif sistem kullanımının sunumunu yaptı.

Seminerde İlkokul Sınıf Öğretmenlerinden Nurgül Gümüş 1.sınıflardaki tecrübelerini velilerimizle paylaşarak minik öğrencilerimizin nasıl bir süreçten geçecekleri hakkında bilgiler verdi. İlkokul Rehberlik Öğretmeni Hikmet Nida Güçlü okulumuz rehberlik çalışmaları ile ilgili ve çocukların karşılaşacağı zorluklar hakkında önemli bilgiler paylaştı. İlkokul İngilizce Öğretmeni Berna Kara Karyiğit ise İlkokul İngilizce eğitim sistemi hakkında sunumunu gerçekleştirdi. İlkokul öğretmenlerinin sahneye davet edilmesiyle program sona erdi.


Haber
:
Sena Akdemir
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Sena Akdemir
Tarih
:
10 Eylül 2016, Cumartesi 11:33
Okunma
:
2.023 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları